Click here to buy some Tibia gold in our shop

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39

Thread: Dwarf Guards

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    7

    Default Dwarf Guards

    This is script is for Dwarf Hell

    It hunts on the 2 lower floors and puts the loot in the quest room.
    I get 33k/h on my knight with rare set.
    On a 10 hour hunt I get a 40k oz lootbag and around 12k gold with 3 bp uhs wasted.

    Heres the script:

    onGMpause
    setMeleeKill dwarf guard
    setMeleeKill dwarf soldier
    setLoot 14 0C
    setLoot 61 0D
    setLoot F8 16
    setLoot 76 0D
    setLoot 15 0D
    setLoot C2 0C
    setLoot D7 0B
    setLoot 1E 0D
    setLoot CB 0C
    setLoot E9 0C
    setLoot 55 0D
    setLoot 17 0D
    setLoot 31 0D
    setLoot D9 0B
    move 32527,31951,12
    move 32531,31944,12
    move 32543,31933,12
    move 32528,31941,12
    move 32532,31933,12
    move 32536,31922,12
    move 32518,31928,12
    move 32517,31925,12
    move 32528,31962,12
    move 32552,31967,12
    move 32542,31978,12
    move 32553,31988,12
    move 32523,31966,12
    move 32509,31983,12
    move 32526,31965,12
    move 32526,31964,13
    move 32514,31974,13
    move 32505,31956,13
    move 32509,31957,13
    useItem 32510,31956,13
    resetLoot
    setLoot 61 0D
    dropLootOnGround 32511,31953,13
    setLoot 76 0D
    dropLootOnGround 32511,31953,13
    setLoot 15 0D
    dropLootOnGround 32511,31953,13
    setLoot C2 0C
    dropLootOnGround 32511,31953,13
    setLoot 1E 0D
    dropLootOnGround 32511,31953,13
    setLoot CB 0C
    dropLootOnGround 32511,31953,13
    setLoot E9 0C
    dropLootOnGround 32511,31953,13
    setLoot 55 0D
    dropLootOnGround 32511,31953,13
    setLoot 17 0D
    dropLootOnGround 32511,31953,13
    setLoot 31 0D
    dropLootOnGround 32511,31953,13
    move 32510,31955,13
    useItem 32510,31956,13
    move 32510,31961,13
    move 32514,31980,13
    move 32497,31990,13
    move 32520,31986,13
    move 32526,31990,13
    move 32525,31973,13
    move 32526,31965,13
    move 32527,31959,12
    gotoScriptLine 0

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3

    Default

    Sounds good ;d

  3. #3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5

    Default

    level, skills & EQ req?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1

    Default

    Why dont u just test it..?
    Asking level, skills and eq req is kinda lame, test it by yourself. It isn't so hard.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Default Soldier

    Any soldier here?

    Could be scary :/

    And where did it start?
    Last edited by Draax; 06-11-2007 at 21:55.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Oscarek View Post
    Why dont u just test it..?
    Asking level, skills and eq req is kinda lame, test it by yourself. It isn't so hard.
    Because if he tests it and hes too low a level he could die -.-' Hence why he asks. Think about it next time

  7. #7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2

    Default

    Ok I'm not 100% sure about this one but the way I read the script at the start you set 14 items to loot.
    Then you go to drop loot. So you reset loot meaning all 14 are gone. Then you make it drop 10 different kinds of loot. And dont add the other 4 after that. Meaning, if I'm right, that you dont loot any of those 4 items in the second part of the script. Doubt thats the way its supposed to work.

  8. #8
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Freddie View Post
    Ok I'm not 100% sure about this one but the way I read the script at the start you set 14 items to loot.
    Then you go to drop loot. So you reset loot meaning all 14 are gone. Then you make it drop 10 different kinds of loot. And dont add the other 4 after that. Meaning, if I'm right, that you dont loot any of those 4 items in the second part of the script. Doubt thats the way its supposed to work.
    but it goes to script line 0 at the end, thats why he dont need to add it i think

  9. #9
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by kefa View Post
    but it goes to script line 0 at the end, thats why he dont need to add it i think
    Yeah well it gets updated at the end.
    But there are a couple of waypoints where it wont loot the 4 items if I'm not mistaken.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sweden
    Posts
    3

    Default Can someone help me

    Can someone help me, I got a paladin and I want it to take some dictanse and shoot, not to blok like knights can someone help me with that how i can make it like that ?

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •